Welkom bij Icing on the Cake, voor dat bijzondere cadeau!
Cadeaus met impact. Het is onze specialiteit, al jarenlang. Of het nu gaat om een cadeau voor die ene bijzondere  klant of om kerstpakketten voor die grote groep gewaardeerde medewerkers, wij hebben het voor u gevonden, gaan ernaar op zoek of stellen het voor u samen. Waarbij de verpakking net zo bijzonder is als de inhoud.

Stijlvolle cadeaus en pakketten
Maatwerk, smaakvol en verrassend zijn voor ons belangrijke kernwaarden. Door ons exclusieve, internationale netwerk, een ervaren oog en neus voor trends en stijl én onze kennis van kwaliteit en duurzaamheid komen wij met cadeau ideeën die u nergens anders vindt. Stijlvolle cadeaus die worden gewaardeerd als slagroom op het toetje, als Icing on the Cake.

Van idee tot bezorging
Uiteraard nemen wij al uw zorgen uit handen. Wij komen met ideeën gebaseerd op uw wensen. Wij stellen het cadeau voor u samen, verzorgen een mooie verpakking en regelen, als u dat wilt, de bezorging. Het enige wat u hoeft te doen is de complimenten in ontvangst nemen. De complimenten van dankbare ontvangers.

Een eerste kennismaking
De foto’s op deze site geven slechts een heel kleine indicatie van wat wij u kunnen bieden. Wilt u weten wat wij specifiek voor u kunnen betekenen? En hoe wij dat doen? Belt u ons dan op 06-24764653 of stuur ons een mailtje op info@icingonthecake.nl. Uiteraard komen wij graag bij u langs om de vele mogelijkheden te bespreken.